 |
Yaklaşan Etkinlikler |
 |
 |
[Ara] |
 |
 |
Çevrimiçi |
 |
 |
Şu an bağlı olan kullanıcılar: 38 konuk ve 0 kayıtlı kullanıcı çevrimiçi.
Şu anda sitemizde konuksunuz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
|
 |
|
Yayın tarihi: 24 Ekim 2011 Pazartesi, 1665 kez okundu.
Konu: İletişim
|
 |
Dün öğle saatlerinde, Van ilimizde meydana gelen depremin büyük yıkımlara yol açtığı ve birçok vatandaşımızın yaşamını yitirdiği anlaşılmaktadır. Son dönemde, ülkemizde üst üste meydana gelen elim olaylara bir yenisi daha eklenmiştir. Acımız büyüktür. Bu deprem felaketinde hayatlarıını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Türk milletine geçmiş olsun mesajımızı iletiyoruz.
Böyle bir felaketin yaralarının acil olarak sarılması için bir seferberlik anlayışı içerisinde harekete geçilmesi, birlik ve beraberliğimizin, tek millet, tek vatan anlayışımızın en somut kanıtlarından biri olacaktır.
Deprem sonrası tüm imkanlarıyla bölgede çalışan Kızılay’ımıza yardım ulaştırmak isteyen üyelerimiz, tüm operatörlerden 2868’e boş bir mesaj (5 TL) yollayabilirler. Ayrıca facebook.com sitesinde “Van Depremi Yardım Yolları” isimli bir sayfa da açılmıştır.
|
Yayın tarihi: 19 Ekim 2011 Çarşamba, 2297 kez okundu.
Konu: İletişim
Bugün, ODTÜ kampüsünün mimarı Behruz ÇİNİCİ’nin vefatının ve Hakkari’deki hain saldırılarda şehit düşen askerlerimizin haberlerini eşzamanlı olarak almanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Behruz ÇİNİCİ’ye ve şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Tüm milletimizin ve ODTÜ camiasının başı sağolsun.
Saygılarımızla.
Devamını oku... 'Vefat ve Başsağlığı' (3218 harf daha var) 
|  |
Yayın tarihi: 18 Ekim 2011 Salı, 1910 kez okundu.
Konu: Etkinlikler
Geleneksel sabah kahvaltısını, Ekim ayında Otantik Gemi Otel'de yapıyoruz. 23 Ekim 2011 Pazar günü sabah 09:00'da başlayacak kahvaltıya tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Tarih: 23 Ekim 2011 (Pazar)
Saat: 09.00 - 14.00
Yer : Otantik Gemi Otel (Üst kat camlı alan), Güzelyalı Yat Limanı içi / BURSA
Fiyat: 15.00-TL./kişi
Devamını oku... 'Geleneksel ODTÜM Kahvaltısı' (178 harf daha var) 
|
Yayın tarihi: 14 Ekim 2011 Cuma, 1672 kez okundu.
Konu: Dernek ve üyeler
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BURSA MEZUNLAR DERNEĞİ'mizin 25. olağan genel kurulunun 30 Ekim 2011 Pazar günü saat 12:00'de yapılmasına, gerekli çoğunluk sağlanamaz ise 2. toplantının aynı yer ve aynı saatte 18 Aralık 2011 Pazar günü aşağıdaki gündemle yapılmasına karar verilmiştir.
Yönetim Kurulu
Toplantı yeri: KARSAN A.Ş. OSB Mavi Cad. No:13 İdari Bina Toplantı Salonu
Devamını oku... 'Genel Kurul İlanı' (700 harf daha var) 
|  |
Yayın tarihi: 04 Ekim 2011 Salı, 2837 kez okundu.
Konu: Etkinlikler
6 Ekim 2011 Perşembe akşamı Pascal Cafe & Bistro'da yapılacak 45'likler gecesine hep birlikte gidiyoruz.
Rezervasyon
Rezervasyon yaptırmak gerekmektedir.
Pascal Cafe & Bistro
Tlf: 240 02 04
Adres: Nilpark AVM altı, Nilüfer, Bursa
Devamını oku... '45'likler gecesine gidiyoruz' (151 harf daha var) 
|
Diğer haberler
|
 |
ODTÜ haberleri
|
Haber arşivi |